Toepassingen

Materiaal

MC gloss (papier)

Permanent

Permanente etiketten op rol zijn stickers of labels die permanent hechten op een oppervlak.

Non permanent

Non-permanente stickers op rol zijn stickers of labels die tijdelijk hechten op een oppervlak en gemakkelijk verwijderbaar zijn zonder resten achter te laten.

PP (vinyl)

Permanent

PP vinyl permanente etiketten op rol zijn permanente etiketten die zijn gemaakt van polypropyleen (PP) vinyl materiaal. PP vinyl is een duurzaam en waterbestendig materiaal dat geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen.

Transparant

PP vinyl transparant permanente etiketten op rol zijn permanente etiketten die zijn gemaakt van transparant polypropyleen (PP) vinyl materiaal. Dit betekent dat het materiaal doorzichtig is. Net als andere PP vinyl etiketten zijn deze duurzaam en waterbestendig

Diepvries

PP diepvries etiketten zijn ontworpen om te worden gebruikt in omgevingen met lage temperaturen, zoals in vries- en koelruimtes. Deze etiketten zijn gemaakt van polypropyleen (PP) materiaal.

Opaak (papier)

Permanent

De opake etiketten op rol hebben een dekkende laag die voorkomt dat er licht doorheen schijnt, waardoor ze ideaal zijn om te worden gebruikt in situaties waarin de inhoud van de verpakking of de ondergrond waarop het etiket wordt aangebracht, bedekt moet worden.

Vernis lak

Glans

Een glanslak op etiketten is een extra laagje vernis dat wordt aangebracht op een etiket om het oppervlak glanzend en glimmend te maken. Deze laklaag kan worden aangebracht op zowel PP vinyl als Mc gloss.

Mat

Een matlak op etiketten is een extra laagje vernis dat wordt aangebracht op een etiket om het oppervlak mat te maken. Deze laklaag kan worden aangebracht op zowel PP vinyl als Mc gloss.

Inprintbaar

Een inprintbare lak op etiketten is een speciale coating die het mogelijk maakt om op een etiket te printen. De laklaag zorgt ervoor dat de inkt hecht op het oppervlak van het etiket en voorkomt dat de inkt uitloopt of vervaagt. Dit is geschikt voor lint printers.

Kern

40mm
kern-01
45mm
kern-02
76mm
kern-03

Rolafwikkeling

Wikkel 1
Wikkel 2
Wikkel 3
Wikkel 4
Wikkel 5
Wikkel 6
Wikkel 7
Wikkel 8

Let's meet!

Heb jij vragen of ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van etiketten op rol.

Neem dan contact met ons op of kom langs op de Radonweg 16G in Amersfoort.