Over ons

Familiebedrijf T-druk

Wij zijn Johan & Bob van den Tweel. Samen maken wij etiketten op rol voor een breed scala aan bedrijven. Met al meer dan 30 jaar ervaring in de grafische sector hebben wij veel expertise opgebouwd en kunnen wij diverse soorten etiketten bedrukken. T-druk werkt met moderne digitale machines en hoogwaardige materialen om kwalitatief hoogstaande full colour etiketten te kunnen leveren. Door onze flexibele werkwijze kunnen wij snel inspelen op de wensen van klanten en zijn wij in staat om maatwerk te leveren. 

Bij T-druk staan kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij werken dan ook nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat de etiketten voldoen aan hun specifieke eisen en wensen. Door onze jarenlange ervaring en expertise is T-druk uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige en betrouwbare etiketten op rol.

Veel gestelde vragen

De etiketten op rol zijn in verschillende materialen en afwerking te verkrijgen, neem een kijkje op de toepassingen pagina en vind alle informatie over materialen, afwerking, kern en rolafwikkelingen.

De minimale bestelhoeveelheid van etiketten op rol is bij ons 250 etiketten.

De productietijd voor etiketten op rol is 2 werkdagen. Mits wij de stans vorm in huis hebben, hier is de verzending niet meegerekend.

De meeste klanten leveren het ontwerp zelf aan, dit word altijd met een PDF gedaan.

Mocht er geen ontwerp zijn, dan hebben wij een grafisch vormgever in huis die een ontwerp kan maken voor de etiketten op rol.

Het maken van een proefprint voor de etiketten op rol is bij ons geen probleem. Alles voor het beste resultaat.

De etiketten op rol kunnen machinaal ge√ętiketteerd worden, of met de hand geplakt worden. Houd altijd rekening met de rolwikkeling. Zie Hobbybrouwshop.nl voor een handmatige etiketteer apparaat.

Wij hebben alle kennis in huis wat betreft etiketten op rol, heb jij vragen neem dan contact op en wij helpen je graag verder.

De etiketten op rol kunnen worden afgewerkt met een lak vernis. Hierdoor kunnen wij glanzende, matte en inprintbare etiketten leveren.

Klanten die blijven plakken